luni, 11 martie 2013

NOTD: Crackle Manicure

Bună, fetelor!

Acest weekend a fost unul foarte frumos! Zile însorite... călduroase... momente memorabile pertecute alături de familie... totul a fost perfect. Datorită vremii frumoase am petrecut mai mult timp pe afară admirând ghioceii gingași și plăpânzi. Pentru manichiura de astăzi stau ca muză culorile alb și verde.

 

Am aplicat ca bază culoarea verde (Flormar Super Neon Colors), iar la suprafață am aplicat culoarea alb, oja fiind una crackle (Favor Nail Polish). Rezultatul este unul foarte frumos, perfect pentru primăvară.
 

 Să aveți o primăvară frumoasă! xo xo xo

5 comentarii:

  1. este superba oja de la Flormar! perfecta pentru primavara!

    te astept si pe la mine! http://geolinecurls.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, este foarte frumoasa nuanta de verde a ojei de la Flormar. Imi place foarte mult, mai ales ca verdele este una dintre culorile mele preferate. Pupici!

      Ștergere
  2. Arata foarte dragut :) si eu am o oja crackle alba, dar nu prea imi place cum arata...cred ca voi incerca sa o combin cu o baza verde, ca vad ca la tine arata bine :* pupici!

    sunafterstormblog.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  3. Manichiura ta chiar imi aduce aminte de ghiocei :3.
    Eu am o oja crackle neagra, cumparata acum un an, cand era o adevarata isterie cu ojele astea. La inceput mi-a placut mult. Acum.. Not so much, dar inca o folosesc cand vreau o oja cu aspect mat. Daca nu aplici nimic pe sub ea, se usuca mata si arata foarte, foarte bine :D. Ai incercat?

    RăspundețiȘtergere