luni, 16 februarie 2015

Produse consumate în ultima vreme - impresii



Îmi doresc să termin cât mai multe produse pe care le-am deschis de mai mult timp deoarece nu vreau să le las să expire. Astfel, încerc să includ în rutina de îngrijire a pielii feței și corpului cât mai multe produse.
Pentru a nu păstra mult timp ambalajele golite, prefer să public mai multe postări de genul, în acest fel asigurându-mă că nu am articole kilometrice despre produsele consumate ( mie una nu îmi place să citesc postările prea lungi).



1. Balsam de păr Smooth Cure de la Joico


Am folosit acest produs până la ultima picătură, așa de tare mi-a plăcut. Nu conține sulfați, revitalizează firul de păr, îi conferă strălucire și are efect antistatic. 



2. Original Witch  Hazel de la Dickinson's


 Am cumpărat produsul de pe iHerb. Mi-a plăcut foarte mult acest extract de hamamelis deoarece nu usucă tenul, este un foarte bun antibacterian, nu conține ulei și este 100% natural. L-am folosit ca toner, dar și ca loțiune de curățare după demachiere deoarece reușea să șteargă orice urmă de murdărie care mai era pe piele. Mă gândesc să-l recumpăr deoarece prefer să folosesc tonere naturale sau ape florale.


3. Apă micelară Sensibio H2O de la Bioderma


Cred că acest produs nu mai are nevoie de vreo prezentare deoarece este foarte cunoscut. Mi-a făcut plăcere să folosesc apa micelară de la Bioderma, a fost blândă cu pielea deoarece se adresează unui ten sensibil, a curățat foarte bine toate urmele de machiaj, fără a usca pielea sau a lăsa reziduuri uleioase. Momentan folosesc o altă apă micelară - pe cea de la Sephora - care mi se pare la fel de bună. 


4. Cremă de mâini Incredible cu silicon și glicerină de la Oriflame


Denumirea aceste creme se potrivește foarte bine cu efectele sale: este într-adevăr o cremă foarte bună ( totuși nu aș îndrăzni să spun incredibilă). Am cumpărat acest produs la reducere și chiar nu mă așteptam la prea multe de la el. Cu toate acestea, a dovedit că o cremă mai ieftină poate fi la fel de bună ca una scumpă, dacă nu chiar mai bună. Cu siguranță o voi recumpăra când o voi mai zări în catalog. 


5. Cremă de mâini Oasis Warm Sunset de la Oriflame


Această cremă este foarte parfumată și nu hidratează așa de bine pielea mâinilor. Are un parfum dulce și floral de care mă cam săturasem pentru că eu aplic foarte des cremă pe mâini. Nu o recomand.


Cam atât pentru astăzi.
Vă doresc o săptămână ușoară, fără stres. 
Vă pup!
xo xo xo 



6 comentarii:

  1. N-am incercat nimic din ce ne-ai aratat, dar o sa ma uit dupa crema cu silicon de la Oriflame.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Efoarte buna. Mie mi-a placut deoarece imi lasa pielea foarte catifelata.

      Ștergere
  2. Eu am avut apa micelara de la Bioderma din gama verde si mi-a placut. E interesant tonicul de pe iherb. La urmatoarea comanda il voi cauta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred că ți-ar plăcea review-urile mele și ți-ar displăcea articolele gen preferatele lunii de pe blogul meu

    RăspundețiȘtergere