duminică, 6 ianuarie 2013

Giveaway

Bună, fetelor!

Suntem în blogosferă de 6 luni și ne bucurăm foarte mult că putem împărtăși cu voi gândurile și experiențele pe care le trăim, că am reușit să cunoaștem persoane deosebite. Vrem să vă mulțumim pentru sprijinul acordat și pentru încurajări. Fără voi, dragi cititoare și prietene, nu ar exista acest blog. Drept mulțumire că sunteți alături de noi, dorim să organizăm un mic giveaway. Nu este mult, dar este din inimă. Am ales câteva dintre produsele care nouă ne plac foarte mult și pe care dorim să le oferim uneia dintre voi.


 Pastă de dinți Crest Fresh Breath +Whitening - este o pastă de dinți foarte bună care îndepărtează tartrul și albește dinții așa cum nicio altă pastă de dinți nu o face. Știm că se găsește cu greu în magazinele din România, putând fi cumpărată de pe internet la un preț destul de mare între 25 și 30 lei. Noi am găsit-o la un preț mult mai bun într-un magazin ce comercializează produse din Anglia.

Săpun "Mr. Punch" de la Lush - conține ulei de rapiță, cocos, fructe de ienupăr uscate, esență de coacăze negre și glicerină. Are un miros dulce și delicat de fructe. L-am ales pentru că hidratează pielea, nu are un miros foarte puternic, astfel încât să nu deranjeze și este un produs natural.

 Șervețele demachiante și exfoliante Pure - curăță foarte bine pielea și au un miros plăcut.

 Chit pentru sprâncene e.l.f. - nuanța medium - este un produs pe care îl folosim pentru a ne defini sprâncenele deoarece oferă un look natural.

 Tot ce trebuie să faceți este:
- să fiți (să deveniți) membre ale acestui blog
 -să ne dați like pe facebook (click aici)
-să lăsați un comentariu la această postare în care să ne spuneți ce înseamnă pentru voi frumusețea.
De asemenea vă rugăm să specificați în comentariu numele cu care ați dat like paginii noastre de facebook.
Câștigătoarea va fi desemnată peste două săptămâni, fiind aleasă cu ajutorul programului random.org.
Vă dorim succes tuturor! xo xo xo

38 de comentarii:

  1. hey! :D
    pentru mine frumusetea inseamna sa ma simt ok in pielea mea... frumusetea inseamna ingrijirea si atentia pe care mi-o acord.. :D

    gfc: cherry queen
    fb: diana relly

    pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Reusita definitie a frumusetii cu care suntem de acord si noi. Te felicitam ca ai spart gheata! Mult succes! xo

      Ștergere
  2. Sper ca nr 2 sa imi poarte noroc :).Frumusetea cred ca vine din interior.Daca suntem multumite,fericite...asta se vede si in exterior.Bineinteles ca frumusetea trebuie mentinuta si nu stiu daca exista cineva caruia sa nu ii placa sa se ingrijeasca:)
    Gfc:Gabriela
    Fb:Gabriela Cioc

    Multumim de giveaway si de premiul frumos.Felicitari pentru cele 6 luni,parca ieri lasam primul comentariu si citeam primele postari:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim pentru cuvintele frumoase, Gabriela! Ne-au mers la suflet. Ne place cum ai descris frumusetea. Ca si tine, credem ca un suflet frumos si o inima fericita transforma chipul.
      Te imbratisam cu drag si iti dorim succes!

      Ștergere
  3. Frumusetea pentru mine inseamna sa ma simt bine asa cum arat fara sa mai adaug mult machiaj, poate doar putin fard si luciu. Prin intermediul acestiu giveaway ti-am descoperit si blogul, ceea ce e bine nu? Niciodata nu e prea tarziu:).
    GFC: Macy
    Facebook: Macarie Alina

    Succes mai departe:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Alina! Ma bucur ca mi-ai descoperit blogul, sper sa gasesti utile si interesante postarile. De asemenea imi place ca ai definit frumusetea ca fiind naturalete. Total de acord!

      Ștergere
  4. Buna:)
    GFC: sunshine
    FB like: Sabina Lavinia
    Frumusetea depinde de increderea pe care o ai tine, parerea mea:). Asa cum au spus si fetele mai sus, vine din interior. Cand tu te simti bine in pielea ta, se observa si la exterior. De altfel, degeaba ai un exterior frumos daca interiorul e gol. Un interior frumos duce la un exterior superb! -mai metaforic vorbind :D -
    Va pup si multumim pentru premii! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim pentru comentariu, Sabina! Ca si tine, credem ca frumusetea isi are sursa intr-o inima plina de bunatate.

      Ștergere
  5. GFC: beauty_and_others

    FB: Nicoleta Alexandra

    Frumusetea din punctul meu de vedere trebuie sa vina din interior. Daca acolo te simti frumoasa cu siguranta te vei simti si in exterior. Orice femeie e frumoasa in felul sau, faptul ca folosim produse cosmetice ne face sa ne simtim mult mai frumoase decat suntem.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumim ca te-ai inscris la acest giveaway, Nicoleta! Ai vorbit foarte frumos despre frumusete.

      Ștergere
  6. Frumusetea adevarata este ceea ce simti in interior si ea este cea care se reflecta in ochii tai si in armonia trasaturilor.Nu este ceva ce tine neaparat de fizic, pentru ca daca frumusetea exterioara nu este alimentata de cea din interior, aceasta dispare…
    GFC:Enchanted Ana
    FB:Maria Ana
    Va doresc un calduros La multi ani si multa inspiratie!
    va pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim mult, Ana! Ne place comentariul tau, insa nu uita sa ne dai like pe pagina de Facebook pentru a participa la consurs. Mult succes!

      Ștergere
  7. Frumusetea este in jurul nostru, trebuie numai sa fim suficienti de deschisi sa o vedem.Frumusetea nu tine doar de un atribut fizic, este o stare care vine din interior. O putem insa potenta prin ajutorul hainelor si al machiajului.
    GFC : Camelia Andrasescu
    FB : Adriana Camelia Andrasescu Scrieciu
    Email : andrasescu.camelia@gmail.com
    Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  8. Fb: Portrait Black
    GFC: Andreea Apostol

    Eu cred ca frumusetea adevarata nu sta neaparat in cat de aranjata este o femeie, cum este imbracat un om, etc. Frumusetea vine mai mult din interior.. si are ca "trasatura" principala naturaletea. Degeaba ne aranjam, daca in interior suntem urati. De aceea este important sa fim pozitivi, buni cu ceilalti si sa avem incredere in noi. Doar asa putem avea acea stralucire frumoasa in ochi, zambetul pe buze si.. mai putine riduri :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai descris foarte bine elementele care dau frumusete unei persoane. Daca toti am fi mai buni si mai pozitivi am trai intr-o lume mai buna si mai frumoasa. Mult succes!

      Ștergere
  9. Fb:Mada Madalina
    GFC:Mada Madalina

    Frumusetea poate fi de mai multe feluri,cea interioara sau cea fizica.Depinde fiecare persoana pe care dintre ele pune mai mult pret.Eu am preferat dintotdeauna sa am langa mine oameni frumosi la suflet,pentru ca fiecare om este frumos din punct de vedere fizic in felul lui,iar frumusetea este in ochii celui care o vede.Pentru mine,frumusetea fizica,inseamna in primul rand sa ai grija de tine,o femeie este si se simte frumoasa atunci cand se iubeste pe sine,se ingrijeste pentru ea,se machiaza pentru ea,si tot ce face,face pentru ea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oamenii frumosi la suflet vor fi intotdeauna o companie placuta. Frumusetea exterioara trece, iar ceea ce conteaza este respectul si frumusetea sufletului. Mult succes!

      Ștergere
  10. GFC: Andra Nikoz
    Fb: Andra Nkz
    Cum se si spune, frumusetea este in ochiul privitorului. Consider ca frumusetea este pretutindeni, insa nu toti o vad. Unii vad doar exteriorul, altii interiorul. Frumusetea este o stare ce vine din interior si face sa straluceasca si exteriorul si este de asemenea si respectul de sine pe care il are un om.
    O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim mult! Frumos comentariu! Frumusetea este relativa si tine de autorespect si de starea interioara. Mult succes iti dorim!

      Ștergere
  11. Bună fetelor, super giveaway!

    Frumusețea pentru mine este armonia dintre corp și suflet, nu este un etalon nici un clișeu, este ceea ce ne încântă inima și ne îmbată simțurile...nu mai vedem, nu mai auzim ci doar simțim.
    Gfc Bla Blu
    Fb Mon Monica

    RăspundețiȘtergere
  12. GFC: Vasilica B
    FB: Vasilica Badea
    Pentru mine frumusetea nu inseamna neaparat un corp frumos cu trasaturi frumoase. Frumusetea unei persoane se poate reflecta prin vocea sa calma si din tot ce vine din interiorul sau.
    Frumusetea interioara este cea care conteaza in viata si care te ajuta sa fii om.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, frumusetea interioara este acel lucru care da farmec unei persoane si care nu piere in ciuda trecerii anilor. Mult succes la acest giveaway!

      Ștergere
  13. Gfc ana_stroie
    FB Ana Stroie
    Frumustea pentru mine este o stare de spirit.Fiecare femeie se simte frumoasa in felul ei.Eu personal ma simt frumoasa atunci cand sufletul meu se bucura de ceva.De o carte, de un film, de un biletel primit de la prietenul meu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim ca te-ai inscris la acest give away. Este foarte interesant aspectul punctat de tine si anume ca frumusetea sta intr-o stare de spirit, sta in detalii care ne fac sa ne simtim speciale,pretuite.

      Ștergere
  14. multumesc de sansa de a participa la primul vostru giveaway - produsele arata super bine.

    va urmaresc incepand de acum cu gfc - smilingelf / pe fb -ccarmenelena si pe mail smilingelf@gmail.com si va doresc multa inspiratie in viitoarele postari, sa comentam cu spor la aniversarea de un an, 2 , 3 samdp.

    frumusetea pentru mine inseamna sa fii curat, curat la suflet, curat la chip, culorile ajuta si putin fard pe ochi sau putin negru pentru evidenta nu poate dauna insa intotdeauna un om frumos imi pare cel care nu se incarca cu accesorii/ culori/ sclipiri.

    RăspundețiȘtergere
  15. Multumim mult pentru urari!
    Foarte frumoase gandurile tale. Frumusetea este simplitate si eleganta.
    Multumim ca te-ai inscris la acest give away. xo

    RăspundețiȘtergere
  16. Hello! Revin si eu cu inscrierea si parerea mea, desi o aveam in cap inca de la anuntarea concursului :).


    Pentru mine frumusetea este nu mai mult sau mai putin decat o stare de spirit. Cand te simti bine, automat, te simti si frumoasa! Cand esti fericita, esti frumoasa! Si cand esti iubita esti frumoasa!

    In rest, frumusetea este un lucru atat de relativ incat nu trebuie sa ne pese de parerea altora ci doar de a noastra.

    am dat like cu Alina lui Brumarel si va urmaresc prin gfc cu Alina Ioana.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ne pare bine ca ai ales sa te inscrii la give away-ul nostru. Asa cum ai spus si tu, frumusetea sta in ochii privitorului. xo xo xo

      Ștergere
  17. Pentru mine, frumusetea este o stare de bin.Sunt atat de frumoasa cand ma simt bine, din toate punctele de vedere.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este foarte frumos comentariul tău! Ca să participi la giveaway nu uita să ne menționezi numele cu care urmărești acest blog prin GFC și numele cu care ne-ai dat like la pagina de facebook a blogului. Mult succes!

      Ștergere
  18. gfc LiLi
    fb Diamond Dust
    pentru mine frumusetea se gaseste la tot pasul: intr-o culoare de ruj, intr-un zambet de copil sau intr-un suflet cald

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai explicat asa de interesant termenul de frumusete! Cu totii avem ceva frumos in noi. xo xo xo

      Ștergere
  19. GFC: postolache
    FB: Ana-Maria Gaspar
    Pentru mine, frumusetea este o stare de bin.Sunt atat de frumoasa cand ma simt bine, din toate punctele de vedere;
    sper ca acum sa ma fi inscris cum trebuie :)

    RăspundețiȘtergere