joi, 31 ianuarie 2013

January Empties - Produse pe care le-am terminat în luna ianuarie

Bună, fetelor!

Iată-ne și la sfârșitul primei luni din anul 2013. Acest lucru arată cât de repede trece timpul, dar și că este timpul să numărăm produsele pe care le-am terminat în această lună.

 

 Gel de duș Finale - miroase foarte bine și este foarte ieftin! Mai multe detalii găsiți aici.
 Gel de duș Jardins du Monde de la Yves Rocher - conține extract din bumbac, lasă pielea fină și catifelată.

 Șampon Supersoft de la Schwarzkopf - conține iaurt și lămâi verzi. Am observat că lasă părul mătăsos și îi dă strălucire. Este un șampon ce merită încercat!
 Balsam pentru păr Colour Radiance de la Dove - balsamul Dove este foarte bun!!! Părul este hidratat,  mătăsos și fără fire rebele.

 Apa de gură Smart Rinse de la Listerine - este creată special pentru copii. Nu este puternică și are gust de gumă de mestecat. Este foarte bună!

 Loțiune pentru picioare de la Avon - miroase a pepene roșu și lasă pielea hidratată.
 Exfoliant pentru picioare de la Avon - este foarte bun.

 Spray pentru corp Naturals de la Avon - luna aceasta am terminat două cu aromă de pepene roșu (mirosul te duce cu gândul la vară) și unul cu violete și linete  (miroase a violete).

 Apa termală La Roche-Posay - calmează pielea și îmbunătățește aspectul acesteia. Pentru mai multe informații click aici.

 Luciu de buze Minty Lip Gloss de la e.l.f. - este o nuanță de roz strălucitor. Este pigmentat, hidratează foarte bine buzele și are un gust mentolat.
 Fard pentru ochi  de la Avon - este o nuanță verde - turcoaz și conține particule sclipitoare.



Voi ce produse ați terminat luna aceasta?

Vă dorim o zi frumoasă! xo xo xo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu