joi, 3 ianuarie 2013

Produse pe care le recumpărăm

Bună, fetelor!

Astăzi dorim să vă prezentăm produsele de care nu putem să ne lipsim. Acestea se numără printre preferatele noastre, de aceea trebuie să le recumpărăm.


Șervețele demachiante: * Derma V10 Tea Tree Cleansing Wipes - conțin ulei de arbore de ceai, cunoscut pentru efectele antibacteriene și pentru lupta împotriva acneei.
                                    * Pure Exfoliating Wipes - sunt ușor abrazive pentru a exfolia delicat tenul.
Ne plac aceste șervețele deoarece curăță în profunzime tenul, oferă senzația de prospețime și ajută la îmbunătățirea aspectului tenului. Șervețele cu arbore de ceai au costat 2,5 lei, iar cele exfoliante 4,5 lei.

 La capitolul de îngrijire a părului, mereu ne întoarcem la șampoanele de la Pantene Pro-V. Ne plac deoarece curăță bine părul, îl lasă mătăsos și strălucitor. Pentru zilele în care simțim nevoia de a ne împrospăta părul alegem să folosim șamponul uscat de la Batiste. Miroase bine și sebumul dispare într-o clipită. Șamponul Pantene Pro-V Repair&Protect a costat 11 lei, cel pentru volum Pantene Pro-V Sheer Volume a costat 17 lei, iar șamponul uscat Batiste 13 lei.

 Pentru a ne menține dinții albi folosim pasta de dinți Crest. Este foarte bună și am primit multe complimente în legătură cu aspectul dinților noștri. Produsul costă numai 6,8 lei.

 Ne place să purtă în poșetă câte un gel antibacterian. Am ales să îl folosim pe cel de Fresko deoarece nu usucă pielea mâinilor, are un miros plăcut și costă doar 4 lei.

Voi ce produse preferate aveți? Ne-ar face plăcere să aflăm.
Vă îmbrățișăm cu drag!

2 comentarii:

  1. De unde cumparati aceste produse, ne dati mai multe detalii?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Luam produsele de la un magazin din centrul orasului Ploiesti, magazin ce aduce produse din Anglia. Acesta a avut si un site lapreturidecriza.ro, insa in ultimul timp este inchis. Poate este ceva de moment si il vor redeschide in curand. xo

      Ștergere