marți, 22 ianuarie 2013

Tip of the day: Sfatul zilei

Bună, fetelor!

Mâna sus cui îi plac merele! Acum... mâna sus cine vrea să aibă dinții albi! :)
Poate vă întrebați ce legătură au merele cu albirea dinților. Ei bine... . un studiu recent a arătat că merele conțin acid malic ce ajută la dizolvarea petelor. Atunci când mestecăm mărul, acesta se comportă precum o periuță de dinți. Merele au o acțiune naturală de curățare, care acționează asupra smalțului dinților, îndepărtând astfel petele. Este recomandat a se consuma 1-2 mere în fiecare zi.


Nu uitați: Un măr pe zi ține dentistul departe!

Zâmbiți și fiți optimiste! xo xo xo

5 comentarii:

  1. da, asa este, este foarte bun si pentru copii, ii ajuta sa aiba o dantura frumoasa, fara dinti incalecati sau alte probleme.
    Profesorul de biologie ne spunea ca in loc sa mestecam guma dupa masa, asa cum recomanda reclamele tv, mai bine un mar, pentru ca neutralizeaza acidul din gura, curata dintii si sa nu mai vorbim de aportul de vitamine pe care il aduce :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Observam ca stii multe despre subiectul in cauza. Multumim pentru completari, Ramona! Iti multumim ca te-ai oprit pe blogul nostru. Pupici!

      Ștergere
  2. dada, merele sunt foarte sanatoase! Cred ca voi merge pana in bucatarie sa imi iau un mar :D bine ca am citit articolul tau !

    te pup,Lorena

    RăspundețiȘtergere
  3. mi s-a facut si pofta
    mie imi plac idaredele

    http://ladytruemiss.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere